Kerstdrink 2012

Post date: Dec 10, 2012 8:07:54 AM

Beste buur,

Koning winter heeft zijn intrede gedaan en de eerste sneeuwvlokjes zijn gevallen dus denken wij spontaan aan Kerstmis, Nieuwjaar en niet te vergeten onze jaarlijkse kerstborrel!

Dit jaar is deze borrel gepland op zaterdag 22 december vanaf 18u.

Naar jaarlijkse gewoonte voorzien we niet enkel een borreltje maar ook een biertje, glühwein, frisdrank en voor de hongerigen zijn er witte en zwarte pensen op de bbq!

En dit alles helemaal GRATIS, maar om ons spaarvarken aan te vetten zetten we wel weer een spaarpot op "den toog" voor een vrijblijvende sponsoring. De winst wordt uiteraard verstandig beheerd. Zo hebben we met de afgelopen bbq aan de kids gedacht en wat spelen gehuurd en niet te vergeten het springkasteel. Ook werd dit jaar de kerstverlichting van de kerstboom vernieuwd.

Indien er nog vragen, opmerkingen of suggesties zijn, mag je deze altijd mailen of bellen naar Heidi 0478/78.23.84 kristof-heidi@telenet.be of Sofie 0478/29.71.27 sfiesack@yahoo.com. (Ge moogt ons ook altijd gewoon aanspreken hé!) Bij extreem slecht weer kan de drink uitgesteld worden naar een andere datum maar dit laten we dan wel weten. Laat ons maar duimen voor lekker koud winterweer.

Voor diegene die nog niet op het internet gaan kijken zijn naar de website van "de Winkelbaan" moeten dit zeker eens doen, want Bastiaan heef er weer eens leuke foto's bijgeplaatst van ons burenfeest in september. http://www.winkelbaan.be. Zo kunnen zij die er dit jaar niet bij konden zijn ook eens proeven van de sfeer die er was.

Wij hopen alleszins dat we jullie allemaal mogen ontvangen op 22 december!

Het feestcomité,

Heidi, Sofie, Freddy en Willy