Zomers straatfeest 2012

Post date: Jul 11, 2012 6:11:05 PM

Beste Winkelbaan-buur,

Voor het 3de jaar op rij organiseren we op zaterdag 8 september 2012 vanaf 14u ons zomers straatfeest.

De locatie en de formule blijven min of meer hetzelfde als vorige jaren. De straat wordt op zaterdag vanaf +/-8u afgesloten vanaf de hoek "Ann-Philip" tot aan "Michel-Agnes". Denk er dus aan om uw wagen tijdig voor de afsluiting te parkeren. De afbouw is voorzien op zondag voormiddag. Het opzetten van de tenten en tafels gebeurt op zaterdag vanaf 9u waarvoor we steeds helpende handen kunnen gebruiken.

Wat betreft de kostenregeling is er wel wat gewijzigd. We hebben 2 jaar geprobeerd om de dranken aan 1 euro per consumptie aan te rekenen, maar hierdoor zijn er altijd een aantal personen die zich moeten bezighouden met bonnetjes uitdelen en kassa beheren. Dit jaar gaan we het eens anders aanpakken en kozen we voor de "all-in formule". We vragen gewoon 5 euro extra per inschrijving zodat ge uw sakosj/portefeuille kunt thuislaten (vrije giften mogen altijd ter sponsoring van de kerstdrink). Dus:

Volwassene en jeugd vanaf 13 jaar: 20 euro/persoon

Jeugd <13 jaar en > 7 jaar: 10 euro/persoon

Kids tot 7 jaar: 5 euro/persoon

Hiervoor krijg je dan:

- een verfrissend aperitief met versnaperingen

- een bord met 3 stukken lees/kip en groenten naar keuze (bestek meebrengen!)

- een lekker dessert met koffie

- e natuurlijk drank à volonté

Voorts zal er ook animatie voor groot en klein voorzien worden, waaronder een spel/activiteit..., georganiseerd door Hilde, de winnares van de wandelzoektocht 2011.

Op donderdagavond 23 augustus komen we rond om het deelname geld in ontvangst te nemen, gelieve ons dus voor 23 augustus te laten weten of je al dan niet deelneemt. Diegene die nu al weten dat ze dan niet thuis zijn mogen voordien al langskomen om af te rekenen. Om de bestellingen van vlees op tijd te kunnen doorgeven sluiten we op 20 augustus de inschrijvingen definitief af dus.

Wat betreft de voorbereidingen van de groenten rekenen we terug op de helpende handen van jullie. Je mag ne naam nu al opgeven zodat we al een zicht hebben wat we voor wie kunnen klaarzetten. De verdeling van de groenten gebeurt bij Heidi en Kristof op vrijdag 7 september tussen 18u en 19u.

Vorig jaar hadden we als dessert een lekker ijsje voorzien. Dit jaar laten we de creativiteit over aan jullie. Met andere woorden, wie wil er voor dessert zorgen? Hoe meer variëteiten hoe leuker natuurlijk. We moeten op voorhand niet weten wat jullie gaan maken, alleen vragen we wel dat jullie de ingrediënten en hoeveelheden doorgeven voor 30 augustus zodat we dit kunnen aankopen en jullie tijdig bezorgen.

Hopelijk tot dan! Groetjes

Heidi (kristof-heidi@telenet.be - 0478 78 23 84), Freddy, Willy, Sofie (sfiesack@yahoo.com - 0478 29 71 27)